söndag 11 januari 2009

Helg+Roligt+Dega=Guitar Hero/Fritz

Söndag! Inte så roligt när man vet att det är måndag imorgon. Men vad fan:)
Haha jag har fått ålderskomplex och färgat håret blont. Het som smör i en varm stekpanna:D blev överförväntan bra!

Hårfärgningen skedde i fredags när jag var hos Thomas och Sandra. Tog med mig min ps3 och nyss inköpta Guitar Hero.
Vi lagade tacos och kollade på lets dance...urk. Men att blondinbella är snygg som fan när hon inte säger nått är vi ju alla överäns om!
Sen lirade vi lite Guitar Hero! Yeah Rock n Roll osv! Kom väl hem vid 3 tiden tror jag. Sov dåligt och var riktigt trött på Lördagen.

Lördag var jag hos Fritz aka Nicklas med ck. Det var ju ett jävla tag vi sågs sisst, säkert 2 månader. Fy fan vad bra han ser ut nu alltså! 45kg på 6 mån helt sjukt från ca:120kg till min vikt ca 75kg på 6 månader. Helvete. Vi var ju förbi mamma och pappa för dom ville se mitt blonda hår, morsan blev ju helt lyrisk över hur han såg ut:) jag tycker det är asans bra iaf. Det är han värd!
Ja vi var på Hälla han var tvungen att köpa en ny jacka. Den andra hade blivit för stor. Haha han drunknade ju nästan i den. Vi hittade en på HM och lite T-shirtar på Ica. Sen bar det av till Ikea. Helvete jag hatar Ikea!! Det är alltid mycket folk och alla är ju hysteriska brudar som har skaffat sin första lya. Helt galet! Jag köpte lite lampor, min lägen het var ju så dyster när man kom hem från jobbet. Inte nu längre! Nu är det ljust och nice här hemma.
Vi var hemma hos Fritz aka Nicklas med ck resten av kvällen. Pratade nördiga saker som datorer och film:) kul att prata med nån som kan sin sak. Om det mot förmodan finns en arbetsgivare som söker en datortekniker som läser detta, så garanterar jag att Fritz aka Nicklas med ck kan tamig fan mer än vad du eller nån av dina anställda kan!
Iaf. så såg vi på ett avsnitt ur Masters Of Horror det var ett roligt avsnitt om tvättbjörnspälsar som hade en förbandelse över sig och alla som klappade på dom tog livet av sig:) Det måste ju vara en verklig händelse, nått sånt hittar man ju inte på:)
Sen bar det av hemmåt och jag satte upp lamporna. Såg på tv. Gick och la mig.
Just nu är det Yrrol på tv:) den ska jag se!

Inga kommentarer: